Over het bedrijf

Sinds 2002 is Stucadoorsbedrijf Patrick Schellekens een zelfstandige onderneming. In de afgelopen jaren hebben we een groot klantenbestand opgebouwd met vele tevreden klanten. Met de juiste materialen en bewezen vakkundigheid, leveren wij eersteklas stucwerk.

 

Stucadoorsbedrijf Patrick Schellekens is gevestigd in Goirle, maar werkt ook daarbuiten. Wij werken aan diverse projecten in de regio. Zo hebben wij als stucadoorsbedrijf een goede naam opgebouwd in Brabant op ons vakgebied. Wij zijn als geen ander gemotiveerd om goed werk af te leveren. Bovendien volgen wij de nieuwste trends binnen ons vakgebied en kijken goed naar de ontwikkelingen in de markt.

 

Tenslotte willen wij graag vermelden dat we sinds enige tijd geregistreerd staan als erkend leerbedrijf. Op deze manier willen wij jonge, leergierige talenten een kans geven om werkervaring op te doen onder begeleiding van deskundige en ervaren vakmensen.

 

Stucadoorsbedrijf Patrick Schellekens is de juiste keuze als u op zoek bent naar een ervaren en professioneel bedrijf dat goede kwaliteit levert tegen concurrerende prijzen.